Wie zijn wij

Ik ben Hendrik Hingstman de Hunebed-Hunter uit Bronneger en woon op een mooi, natuurlijk en ruim ingericht landgoed in het prachtige lint bebouwde dorp Bronneger (gemeente Borger-Odoorn). Ik ben liefhebber van de natuur en rust en dit wil ik dus ook graag met mijn medemens delen. Dit om zo ook anderen deze unieke ervaring van rust en ruimte aan te kunnen bieden.

Op dit mooi aangelegde terrein zijn vele wandelpaden en bloemenvelden aanwezig en zijn de kampeerplekken ruim van opzet voorzien van stromend water en elektra. Naast campingeigenaar ben ik wichelroedeloper en imker en draag hiermee graag mijn steentje bij aan de zo belangrijke bestuiving van de vele bloemen en planten in de directe omgeving en natuurlijk op het eigen terrein. Kortom een echte nuchtere Drenth die nog gewoon met de beide benen op de grond staat, ofwel niets is te gek en alles is bespreekbaar denkt in mogelijkheden en niet in beperkingen.