In de directe omgeving van Bronneger zijn veel wandelroutes door het mooie glooiende landschap te vinden! In Drenthe kun je uren wandelen zonder iemand tegen te komen. Van beekdal naar Bos en van heide naar weide. Kom al het moois wat Drenthe te bieden heeft ontdekken.

In de directe omgeving kun je natuur & cultuur met elkaar combineren. Volg bijvoorbeeld het spoor van de hunebedbouwers langs het Bijvoetpad of beleef de geschiedenis van de IJstijd tot op het heden langs het Oertijdpad. Bossen, akkers, weide, zand, heide, hunebedden en oude boerderijen biedt voor iedereen veel wandelplezier!

Wandelingen

Geschiedenis

Even iets anders? Neem eens een bezoekje aan het Boomkroonpad of ga lekker zwemmen bij zwemplas Het Nije Hemelriek in Gasselte. Er is zoveel te doen in Drenthe! In de omringende dorpen Borger, Gasselte en Gieten kunt u genieten van lekker eten op gezellige terrasjes en een bezoek brengen aan de winkelcentra. In het Hunebedcentrum ontdek je in het museum prehistorisch Drenthe. Kortom, nog een nachtje bijboeken!