Beoordelingen

Weer geweldig bij Hendrik.

Rated 5 out of 5
1 november 2023

Tijdens het Bluesfestival in Grollo weer op de camping bij Hendrik gestaan.

Weer gezellig!!

Wij waren één van de eerste gasten, toen de camping geopend werd.

We hebben een band met Hendrik en Lammert.

Gerard en Marian Becker.

Aanrader. Heerlijke week!

Rated 5 out of 5
6 oktober 2023

Wat heb ik hier met mijn twee kinderen een heerlijke week gehad met de camper! Zoveel te beleven in de omgeving. De camping is prachtig! En gastheer Hendrik een hartelijke verschijning met een grote lach. Hij kan prachtig vertellen over de omgeving met zijn hunebedden. En hij heeft mooie plannen met het verder ontwikkelen van deze nieuwe camping. Gezellige kroeg avond in het weekend waarin je makkelijk contact legt met mede kampeerders. Prijzen zijn nog ouderwets gezellig en inclusief sanitair en wasmachine. Ik kom zeker terug. Bijzondere plek!

Diane

Deze camping is een belevenis!

Rated 4 out of 5
1 oktober 2023

Jonge camping die nog in ontwikkeling is. 1 Heerlijke week op het achterste veld gestaan met de caravan. Uitzicht over de bloementuinen en het glooiende landschap. En wat een rust. Vooral vogels te horen en te zien en af en toe een haan die kraait. Sanitair gebouw niet het nieuwste van het nieuwste maar de was doen en douchen is gratis en alles was mooi schoon en fris. Als je er bent vraag Lammert om een rondlijding door zijn museum! Schitterend. En over hunnebedden en wiggelroede lopen wordt ook graag verteld. Lammert zit vol verhalen en humor. Hendrik houdt zich bezig met de camping. Wij vinden dat hij dat met veel enthousiasme doet. Iedere keer dat je hem spreekt. Om een lang verhaal (wat nog langer had gekund kort te maken; Lammert en Hendik en hun camping zijn absoluut een verblijf waard. Wij komen zeker weer terug volgend jaar.

Elzaliene en Wout Sijtsma

Prima locatie en Hendrik

Rated 4 out of 5
20 september 2023

Deze camping wordt steeds meer een pareltje in Drente. Zelfs met slecht weer is het mooi. We komen terug om het harde werken van opa te bekijken in het nieuwe seizoen.

Kees

Geweldig!

Rated 5 out of 5
17 september 2023

Heerlijk vrij in de natuur met een enorme gastvrijheid van de eigenaren. We bleven maar 1 nachtje om onze tent uit te proberen en hadden vanaf het eerste moment een enorme glimlach op ons gezicht. Wat een geweldig ontvangst en wat een heerlijk enthousiasme van beide heren over de omgeving en wat ze hebben opgezet. We vonden het jammer dat we maar 1 nachtje konden blijven, maar we komen zeker weten terug! Echt fantastisch.

Ralf en Simone