Comfortabel overnachten in de natuur!

Camping Hunebed

Deze mooie stacaravan is gelegen tussen de vele hunebedden van Drenthe en biedt u naast rust veel ruimte.

 

De stacaravan is gelegen aan de voet van de Hondsrug in de provincie Drenthe en maakt onderdeel uit van een ruim opgezette camping is gesitueerd tussen vele op het terrein aangebrachte bosschages met veel zonnige plaatsen.

 

Het ruime terrein is voorzien van vele spannende wandelpaden met ruime bloemenakkers. In de directe omgeving zijn vele toeristische uitstapjes te vinden met veel bos en heidevelden.

 

U kunt de stacaravan reserveren via Natuurhuisje.nl via onderstaande knop:

De stacaravan is voorzien van alle gemakken en volledig in gericht.

Deze stacaravan beschikt over een volledig ingerichte keuken voorzien van magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat, koelkast, gastoestel en gasoven, compleet servies, glaswerk, pannen en bestek.

 

Twee slaapkamers 1 x tweepersoonsbed en 1 x twee éénpersoonsbedden beide slaapkamers zijn voorzien van ruime en vaste bergkasten met keurig opgemaakte bedden.

 

Badkamer voorzien van douche/zitbad, wastafel met spiegel en toilet.

De ingerichte woonkamer is voorzien van T.V, internet en free wifi en bieden u een prachtig wijds uitzicht over de achtergelegen bloemrijke landerijn.

 

Bij de stacaravan is een terras aanwezig voorzien van een buitentafel met vier tuinstoelen voorzien van tuinkussens en een parasol.

 

Voor het doen van de was kan men vrij gebruikmaken van de wasmachine en droger die zijn ondergebracht in het sanitair gebouw.